TCL N3 – Perem nélkül?

Farkas Norman - 2013. szeptember 25.

Egy új sajtófotó bukkant fel a kínai gyártó csúcsmobiljáról, melynek hatalmas, Full HD felbontású kijelzője az előlap 83,4 százalékát teszi ki az elképesztően keskeny oldalsó keret jóvoltából.

Egy vadonatúj sajtóképen pózol az Alcatel márkanevet birtokló kínai TCL felsőkategóriás üdvöskéje, az N3. A phablet, azaz okostelefon-táblagép hibrid kategóriába szánt jövevény a korábbi pletykáktól eltérően nem 5,7, hanem egy leheletnyivel nagyobb, talán 6 hüvelykes érintőképernyőt tudhat magáénak, mely Full HD felbontással büszkélkedhet. Érdekesség, hogy a rendkívül vékony oldalsó kávának köszönhetően a megjelenítő szó szerint széltől szélig ér, így az előlapi teljes felületének 83,4 százalékát foglalja el. Csak összehasonlítás kedvéért, ez az érték a Samsung Galaxy S4 esetében 77 százalék.

Ami a TCL N3 hardveres felszereltségét illeti, az eddigi infók szerint négymagos, 1,5GHz-es MediaTek (MT6589T) processzort, 2GB RAM-ot, 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerát, illetve 3400mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak. A telefon fedélzetén az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

A Kínában piacra kerülő óriásmobil várhatóan egyéb régiókban is meg fog jelenni az Alcatel neve alatt.

 



 

[Forrás: Unwired View]

Vissza