Nokia phablet, tablet és laptop érkezik?

Farkas Norman - 2013. október 11.

A finn gyártó nemrég közzétett kedvcsináló fotója arra utal, hogy a Lumia 1520 phablet, a Lumia 2520 táblagép és az Asha mobilok mellett egy laptopról is lehullhat a lepel október 22-én.én 

Jó tudjuk, hogy az október 22-én megrendezésre kerülő Nokia World során debütálhat a finnek első okostelefon-tablet hibridje, a Lumia 1520 és táblagépe, a Lumia 2520 is az Asha mobilok társaságában, ám arra eddig senki sem gondolt, hogy egy laptoppal is készül a gyártó. Ezt némileg megcáfolja az alábbi kedvcsináló fotó, mely a napokban jelent meg a Nokia hivatalos blogján.

Jobban megnézve a képet látható, hogy a Nokia igazából az Abu-Dzabiban tartandó eseményére próbálja felhívni a figyelmet, pontosabban azt szeretné szemléltetni, hogy a Nokia World követhető lesz okostelefonról, táblagépről és laptopról is, ha netán nem tudnánk személyesen megjelenni. Persze jól bezavarnak a fotó értelmezésébe a rajta fekvő eszközök: bal szélen a Lumia 1520 óriásmobil, középen a Sirius néven emlegetett Lumia 2520 táblagép terpeszkedik, tőle jobbra pedig egy ismeretlen laptop feszít.

 

 

Kíváncsian várjuk, hogy a Nokia valóban tartogat-e egy laptopot a nagyközönségnek. Már csak 11 nap, és minden kiderül.



 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza