Sajtóképen a Nokia Lumia 2520 Sirius

Farkas Norman - 2013. október 14.

Felbukkant egy jó minőségű sajtófotó a Nokia október 22-én bemutatkozó táblagépéről. A Windows RT alapú Lumia 2520 Sirius ezúttal ciánkék színben került a kamerák elé.

Jól tudjuk, hogy október 22-én, Abu-Dzabiban mutatkoznak be a finn gyártó Lumia és Asha újdonságai a Nokia World rendezvény keretében. Többek között a vállalat első Windows RT rendszerű táblagépe, a Sirius kódnéven ismertté vált Lumia 2520 is nagyközönség elé fog tárulni. A Lumia sorozat tipikus stílusjegyeit magán viselő, de a termékvonal minden eddigi tagjánál jóval nagyobb jövevény korábban csak piros színben mutatkozott meg, ám most napvilágra került egy sajtófotó a ciánkék variánsról – hála az @evleaksnek. A várakozások szerint egyébként az említett két szín mellett fekete és fehér árnyalatban kerül majd piacra a készülék.

Ami a Lumia 2520 technikai felszereltségét illeti, úgy tudjuk, hogy egy négymagos Qualcomm Snapdragon 800 processzor felel a meghajtásáért, amit 2GB RAM, 32GB belső tárhely, 6 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamera, valamint 10,1 hüvelykes Full HD érintőképernyő, illetve tízórás üzemidőt garantáló akkumulátor tesz teljessé. Kétségtelen, hogy a finnek üdvöskéje új színt hoz a Windows RT platformra, persze az más kérdés, hogy ezt mennyire díjazza a Surface tableteket gyártó Microsoft – aki nem mellesleg hamarosan a Nokia tulajdonosává válhat.

 

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza