Alcatel One Touch Pop tabletek – színesek és olcsók

Farkas Norman - 2013. október 29.

Hamarosan hivatalosan is bemutatkozhatnak az Alcatel nevével fémjelzett pénztárcabarát táblagépek, melyek élénk színükkel próbálják felhívni magukra a vásárlók figyelmét.

Már januárban kiderült, hogy az Alcatel, pontosabban a márkanevet birtokló kínai TCL a harmadik negyedévben piacra szeretné dobni olcsó One Touch szériás táblagépeit, melyekről nemrég kiszivárgott egy sajtófotó az @evleaks jóvoltából.

Bár a gépek a hivatalos bemutató küszöbén állnak, még nem ismert a technikai tudásuk, ám belépőszint ide, vagy oda, szinte biztos, hogy hétcolos HD kijelzővel és négymagos MediaTek processzorral büszkélkedhetnek.

Ahogy az alábbi képen is látható, a jövevények legnagyobb érdekessége a színes tokokban rejlik, amelyekkel érkeznek. Ezek a figyelemfelkeltő kiegészítők nemcsak stílusossá teszik a tableteket, hanem védik is őket a sérülésektől és a szennyeződésektől, de azért jó hír, hogy igény szerint levehetők, cserélhetők. Ha hihetünk az Engadget forrásainak, a gyártó egy flipes tokkal is készül a termékekhez, ami nemcsak a hátlap, hanem a kijelző épségét is segít megőrizni.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza