Mely Sony készülékek kapnak 4.4 KitKat frissítést?

Farkas Norman - 2013. november 8.

A japán gyártó végre elárulta, hogy pontosan mely Xperia modellekre szállítja el frissítés formájában az Android rendszer legújabb, 4.4 KitKat verzióját. Az is kiderült, hogy egyes készülékek mikor kapnak 4.3 Jelly Bean update-et.

A Sony hivatalos blogján osztotta meg a nagyvilággal Android frissítési ütemtervét, amivel kapcsolatban eddig csupán találgathattunk.

Az Android előző, 4.3 Jelly Bean verziója december folyamán érkezik meg az Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra és Xperia Z1 készülékekre.  A rendszer ugyanezen kiadását szintén jövő hónaptól kezdik el terjeszteni az Xperia T, Xperia TX és Xperia V telefonokra – így ezek az eszközök Android 4.1-ről közvetlenül 4.3-ra frissülnek, kihagyva a 4.2-es verziót.

Ami az Android 4.4 KitKatet illeti, első körben az Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z1 és Xperia Z Ultra számára lesz elérhető frissítés formájában, ám azt még nem tudni, hogy pontosan mikor.

A gyártó természetesen megemlítette bejegyzésében, hogy a szoftverfrissítések elérhetősége régióktól és szolgáltatóktól függően változhat, s arra sarkallja a felhasználókat, hogy a legfrissebb infókért kövessék Twitteren a @SonyMobileNews-t.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza