ASUS TransKeyboard – mobil billentyűzet tablet állvánnyá alakuló tokkal

Farkas Norman - 2013. november 11.

Egy YouTube videóban mutatkozott be az ASUS új kiegészítője, mely ideális választás lehet mindazok számára, akik egy praktikus billentyűzetet keresnek táblagépükhöz. A TransKeyboard nevű kütyü Bluetooth-on kommunikál tabletünkkel, melyet kényelmesen beleilleszthetünk egy állványba, amit a billentyűzet védelméért felelős tokból hajtogattunk.

Az ASUS ismét egy ötletes megoldással rukkolt elő, ezúttal egy Bluetooth billentyűzet képében. A tavani gyártó hivatalos YouTube videója által leleplezett masina kompakt, így könnyen hordozható, ezáltal utazás közben is jó hasznát vehetjük. De ami miatt igazán különleges a TransKeyboard, az a védelméért felelős tok, melyet a videón látható módon felhajtva egy táblagép állványt kapunk. Külön pozitívum, hogy a kiegészítő kiváló minőségű, a tokban pedig mágnesek lapulnak, hogy szinte maguktól a megfelelő pozícióba kerüljenek az egyes elemei, amikor állvánnyá alakítjuk. Még egy jó hír: a billentyűzet kompatibilis a legtöbb okostelefonnal és táblagéppel, tehát nem csak az ASUS termékeivel használható.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy mikor, mely régiókban és milyen árcédulával lesz elérhető a praktikus készülék, de amint lesz fejlemény az ügyben, jelezzük.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza