Oppo N1 – limitált Pepsi kiadásban is

Farkas Norman - 2013. december 27.

Speciális Pepsi dobozban, kék-fehér Pepsi témával, egyedi tokban érkezik az Oppo N1 limitált kiadása, amely a kínai gyártó és az üdítőcég együttműködésének gyümölcse.

Az Oppo nemrég dobta piacra új okostelefon-táblagép hibridjét, amelyből egy CyanogenMod rendszert futtat verzió is piacra került. A kínai gyártó most az N1 egy újabb, limitált kiadásával is előrukkolt, mégpedig egy Pepsi Editionnel.

Az újdonság a Pepi színeiben tündöklő ajándékdobozban érkezik, amelybe egy szintén az üdítőcég árnyalatit magán viselő tok is helyet kapott. A készülék fedélzetére egy speciális témát telepítettek a fejlesztők, hogy véletlenül se felejtsék el a leendő tulajdonosok, hogy Pepsi mobiljuk van.

A korlátozott darabszámban készülő telefon hardverében nem különbözik a sima N1-től, azaz 5,9 colos Full HD kijelzőt, Snapdragon 600 processzort, 2GB RAM-ot és forgatható 13 megapixeles kamerát tudhat magáénak.

Ha be szeretnél szerezni egy Oppo N1 Pepsi Editiont, sajnos rossz hírünk van, ugyanis a készülék nem kerül kereskedelmi forgalomba, kizárólag az Oppo és a Pepsi promócióiban osztják majd ki a legyártott példányokat.

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza