Összetettebb működésű switchet dobott piacra a ZyXEL

Kütyü Magazin - 2014. január 14.

A ZyXEL elérhetővé tette legújabb GS1100-24E switchét, amely gigabites sebességet, megbízhatóságot és költséghatékony teljesítményt kínál, főleg KKV-k számára. Erre is érvényes a gyártó élethosszig tartó garanciája.

GS1100-24E előző modellhez képest összetettebb működésű, ám fizikai paramétereiben mégis kisebb termék egyszerűen kezelhető, a konnektorba való csatlakoztatás után azonnal megkezdi működését. Könnyedén összeilleszthető a már meglévő hálózati infrastruktúrával is, így nem kell lecserélni a teljes hálózati felszerelést, ha a vállalkozás a gyorsabb, gigabites sebességre szeretne átállni. 

Az új switch energiatakarékos, Energia Hatékony Ethernet (EEE) kompatibilis tulajdonsága tovább csökkenti a működési költségeket, képes a felhasznált energiát a forgalomtól és az aktív-inaktív kapcsolatoktól függően állítani. Az erre tervezett gombbal a funkció manuálisan is beállítható, attól függően, hogy maximális átviteli sebességre vagy energiatakarékos működésre van éppen szükség. A switch-re élethosszig tartó garanciát vállal a gyártó.

Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere azt is hozzátette, hogy a GS1100-24E egyszerűen telepíthető, emellett pedig magas sávszélességet ajánl mindazon kis- és középvállalkozások számára, melyeknek költséghatékony és megbízható hálózatra van szüksége. Az energiatakarékosság és a zajtalan működés környezettudatossá és egyúttal felhasználóbaráttá is teszi a terméket. 

Vissza