BLU VIVO 4.8 HD – fiatalos négymagos

Farkas Norman - 2014. január 27.

A BLU Products egy újabb középkategóriás okostelefonnal rukkolt elő, ami élénk színei miatt a kifejezetten a fiatalok számára lehet vonzó ajánlat, de kiemelkedő ár/érték aránya miatt szélesebb körben is szert tehet némi népszerűségre.

A BLU Productsnál nincs megállás, a gyártó szinte ontja magából a jobbnál jobb ár/érték aránnyal bíró mobilokat. A legújabb versenyző a napokban leleplezett VIVO 4.8 HD, mely – ahogy neve is sugallja – 4,8 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású Super AMOLED kijelzőt tudhat magáénak.

A 250 dolláros kezdőárral piacra kerülő okostelefon hardvere nem rossz (négymagos 1,5GHz-es MediaTek processzor, 1GB RAM és 16GB tárhely lapul benne), érdekessége viszont rendkívüli, 6,9 milliméteres karcsúságában és élénk színeiben rejlik. A VIVO 4.8 HD ugyanis a megszokott fekete és fehér árnyalatok mellett neonsárga és rózsaszín köntösben is elérhető lesz, s ezzel könnyen felhívhatja magára a fiatalok figyelmét, akik szívesen hirdetik kütyüikkel, hogy mennyire életrevalók.

Az Android 4.2 Jelly Bean rendszer köré épülő – s a gyártó szerint a következő hónapokban frissítéssel gazdagodó – készülék egy 5 megapixeles előlapi és egy 8 megapixeles hátlapi kamerát is kapott, tehát a képalkotás terén ott van a szeren, ugyanakkor adatátviteli fronton akadnak hiányosságai, mivel kimaradt belőle az LTE támogatás, így maximum 45Mbps-os HSPA+ segítségével mobilnetezhetünk vele.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza