Piacon a fehér Qualcomm Toq

Farkas Norman - 2014. január 31.

A chipgyártó nevével fémjelzett Toq okos karóra már fehér színben is elérhető. Ára megegyezik a fekete változatával, azaz 350 dollárt kell kicsengetni érte.

Ha nem jön be a Qualcomm Toq okos karóra fekete verziója, akkor jó hírünk van, mert már fehér árnyalatban is elérhető a kicsike, változatlan áron – 350 dollárért.

Az óra megrendelhető 1-2 hónapos kiszállítással az Amazontól és február 10-ig közvetlenül a Qualcomm oldaláról is, utóbbi esetben ingyenesen viszik házhoz. Ha komolyan szeretnél magadnak egy ilyen kütyüt, sietned, kell, ugyanis a fenti határidő után nem biztos, hogy lesz újabb lehetőség a beszerzésére, mivel limitált kiadásról van szó.

Emlékeztetőül: a Qualcomm Toq egy érintőképernyős kiegészítő, amely képes együttműködni minden 4.0.3 Ice Cream Sandwich vagy annál frissebb Android rendszert futtató okostelefonnal és táblagéppel. Elsősorban fejlesztőknek készült, nem a végfelhasználói réteg számára, de mindkét tábor sok örömét lelheti benne. Az óráról itt olvashatsz bővebben.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza