Milliót érhet egy kép a Telenornál

Kütyü Magazin - 2014. február 19.

A Hipernet 4G egyedülállóan magas sebességéhez kötődik a Telenor új nyereményjátéka, amelynek fődíja egymillió forint, három további szerencsés nyertese pedig egy Porsche-tesztvezetésen élheti át a gyorsaság élményét. A játékban Hipernet 4G matricával vagy háttérképpel rendelkező mobilkészülékeket ábrázoló fotókkal és személyes portréképekkel (selfie) lehet indulni.

 

A Hipernet 4G a kompromisszumok nélküli internetezés élményét hozta el a Telenor-előfizetők számára. A weboldalak szinte azonnal betöltődnek, a videók folyamatosan, szakadozás nélkül lejátszhatók, a Deezer zeneszolgáltatásban online elérhető dalok pillanatok alatt elindulnak, és a nagyméretű és -felbontású fotók Facebookra vagy Instagramra való feltöltése is mindössze 1-2 másodpercig tarthat.

Hogy még többen megismerjék az ország leggyorsabb 4G mobilinternet-hálózatát, a Telenor nyereményjátékot indít, melyben az egymillió forintos fődíj mellett a gyorsaság élményéhez kapcsolódó nyereményt, három Porsche-tesztvezetést lehet nyerni.

A játékban való részvételhez március 31-ig lehet pályázni a www.telenor.hu/4G oldalon olyan mobilkészülékekről készült selfie fotók (személyes portréképek) feltöltésével, amelyeken Hipernet 4G matrica vagy háttérkép is látható. A legnagyobb sebességet szimbolizáló kék matricák a Telenor üzleteiben érhetők el, a háttérkép a www.telenor.hu/4G oldalról tölthető le. A játékban bármely mobilszolgáltató előfizetői részt vehetnek.

További információt itt találsz a játékról.

 



 

Vissza