Kiszivárgott képek az Amazon játékvezérlőjéről

Czipperer Dia - 2014. március 17.

Képeken pózol az Amazon állítólagos játékvezérlője. A hétvégén megjelent fotókon a különleges gombok mellett az Amazon logója is tisztán kivehető.

Jó minőségű képek láttak napvilágot az Amazon állítólagos játékvezérlőjéről Dave Zatz és a brazil Szövetségi Távközlési Bizottság (FFC) jóvoltából. Elsőre egy hagyományos modellnek tűnik, tipikus elrendezéssel. Megtaláljuk rajta a jobb oldalon elhelyezkedő akciógombokat (A/B/X/Y), és a két analóg botkormányt is. A jobb alsó részén pedig a d-pad, vagyis az irányító gombsor foglal helyet.

Középen négy másik gombot is látunk, melyek közül három a szokványos Android gombsort idézi. Ezek azt sugallják, hogy a vezérlő androidos lesz. Két lehetőség van: vagy Androidhoz készül a konzol, vagy Android-alapú masinával van dolgunk (ez utóbbi a valószínű).

 

 

A kiszivárgott hírek szerint a masina két elemmel Bluetooh kapcsolaton keresztül működik. A készülék alján pedig média lejátszásra alkalmas funkciógombokat is látunk, amely tovább bővíti a vezérlő lehetőségeit. Ez azt jelentheti, hogy zenéket, filmeket és egyéb médiatartalmakat is képes lesz kezelni.

 

Forrás: Techspot.com

Vissza