64 hozzáférési pontot menedzsel egyszerre az új kontroller

Czipperer Dia - 2014. április 23.

A ZyXEL továbbfejlesztette NXC2500 modelljét, mely az eddig támogatott 24 helyett immár 64 hozzáférési pontot képes menedzselni. Emellett számos hasznos és új funkciót is beépített az eszközbe, ilyen például a dinamikus csatornaképesség.

A ZyXEL kiemelkedő forgalomnövekedést vár a vezeték nélküli kontroller eszközök piacán a következő fél évben. A gyártó az igényekre reagálva tovább fejlesztette NXC2500 modelljét, amely már 64 hozzáférési pontot is képes kezelni.

A ZyXEL kontroller eszközei elsősorban a vendéglátásban, az oktatásban és a kereskedelemi szektorban népszerűek, ennek fő oka a BYOD (Hozd a saját eszközöd) és az IoT („Dolgok internete”) trend dinamikus terjedése. Az elmúlt hat hónapban a cég WLAN eszközeinek eladása Európában megsokszorozódott, a növekedés meghaladta a 130%-ot.

Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere szerint partnereik további előnyt kovácsolhatnak az NXC2500-ból: a kiterjesztett menedzselhetőséggel és az új funkciókkal képes versenyezni bármelyik, a piacon jelen lévő vezérlő eszközzel. A 64 hozzáférési pontra továbbfejlesztett irányítási funkció kiváló megoldási lehetőséget kínál a középvállalatok számára. Az újonnan beépített „öngyógyító” funkció és egyéb hálózati megoldások pedig a nagyvállalati szegmens részére nyújtanak többletértéket, így ez a modell bármelyik üzleti piacon sikeres lehet. 

A kontroller használatával tovább csökkennek a karbantartási- és kezelési költségek, valamint a lefedettség is könnyebben optimalizálható használatával. Az automatikus érzékelők folyamatosan információt gyűjtenek a hozzáférési pontokról, így az eszköz segít az egész hálózat hatékony területi elhelyezésében és beállításában. Mindemellett, mint minden ZyXEL vezeték nélküli termék, az NXC2500 is élethosszig tartó garanciával rendelkezik.

 

 

 

Vissza