Jó árú és felszereltségű versenyző a piacon – OnePlus One

Czipperer Dia - 2014. április 24.

Egy új okostelefon tűnt fel a színen, a OnePlus One. A készülék olyan élmény nyújt a felhasználóknak, mint egy csúcskategóriás mobil, viszont árcédulája igen kedvező.

Egy új okostelefon jelent meg színen, melyet a OnePlus dob piacra. A céget az Oppo korábbi elnöke alapította, és már el is készült az első telefon, mely nemsokára megkezdi hódító útját a piacon. A OnePlus hivatalos Twitter csatornáján hangot is adtak ennek.

A OnePlus One úi kihívó lehet az okostelefon piacon a maga 5,5 hüvelykes megjelenítőjével,, amely 1080 pixeles Full HD felbontást kínál. A kijelző védelméről egy Gorilla Glass 3 üveg gondoskodik, a masina lelke pedig egy négymagos Qualcomm Snapdragon 801-es processzor, melynek órajele 2,5 Ghz, memóriája pedig 3 gigás.

Mindez már így is magáért beszél, ám, ha mindez mégsem lenne elég, akkor hab a tortán még a magnéziumház, a 13 megapixeles hátlapi és az 5 megapixeles előlapi kamera, a Bluetooth 4.0 és az LTE kapcsolat. A készülék akkisja is elég combos, 3100 mAh-es. Fedélzetén pedig egy módosított Android rendszer fut, melyet CyanogenModra kereszteltek.

A telefon 299 dolláros alapáron kerül majd forgalomba, ez a 16 giga tárhellyel rendelkező verzióra érvényes (fehér színben lesz kapható). A 64 gigás változat pedig 349 dollárba kerül majd. Átszámítva egyik felszereltségű telefonért kért összeg sem éri el a 100 ezer forintot, áruk körülbelül 83 és 92 ezer forint körül mozog.

A vállalat maga úgy pozícionálja a készüléket, hogy „2014 zászlóshajó gyilkosa” (lásd a képen).
 


A OnePlus One  első körben Ausztráliában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Hong Kongban, Olaszországban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, Tajvainban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban kerül majd forgalomba a jövő hónap közepén.
 

 

Forrás: Techspot.com

Kulcsszavak: OnePlus One, okostelefon
Vissza