A HyperX memóriák több Intel terméket is támogatnak

Kütyü Magazin - 2014. május 13.

A HyperX, a Kingston Technology Company, Inc. bejelentette, hogy három memória-termékcsaládja – a FURY, a Genesis és a Predator – az új, negyedik generációs Intel Core i5 és i7 processzorokkal, illetve az Intel 9-es sorozatú lapkakészlettel kompatibilis, kétcsatornás memória kiteket kínál. 

A HyperX FURY, Genesis és Predator memóriái kompatibilisek az Intel termékeivel. Ennek és a lehető legnagyobb teljesítmény biztosítása érdekében szorosan együttműködtek vezető alaplapgyártó partnereikkel.

Az Intel termékeivel kompatibilis HyperX memóriák 8 GB, 16 GB és 32 GB-os, két- vagy négycsatornás kiszerelésben, 1333 MHz és 2800 MHz közötti órajellel érhetők el. A kétcsatornás működést támogató készletek teljes listája itt tekinthető meg.

A HyperX memóriák teljes körű tesztelésen esnek át, a modulokhoz élettartam-garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár. 

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. Emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.

 

 

 

Vissza