Budapesten a Dell Solutions Tour 2014

Kütyü Magazin - 2014. június 20.

A Dell hamarosan Magyarországra érkező nemzetközi road show-jának programja már elérhető. A Dell Solutions Tour június 24-én reggel 8:30-kor kezdődik a Budapest Bálnában és izgalmas, dinamikus előadásokkal, tematikus szekcióülésekkel, valamint a Dell megoldásait és termékeit bemutató kiállítással várja a látogatókat. A prezentációkat a Dell nemzetközi és hazai képviselői és partnerei tartják, és az érdeklődők felmerült kérdéseket személyes megbeszélés keretében is megvitathatják.

Az egynapos esemény tematikája a BYOD, a biztonság a felhőalapú IT megoldások, valamint a Big Data témája köré épül, és ezekhez kapcsolódóan mutatja be a vállalatoknak az aktuális informatikai kihívásokat és megoldásokat. A Dell Solutions Tour idei díszvendége Aongus Hegarty, a Dell EMEA régió igazgatója lesz, de a vitaindító előadásokon Anja Monrad, a Dell kelet- és közép-európai, EMEA régióért felelős igazgatója, valamint a Dell Magyarország vezetője Dienes-Oehm Tivadar is beszél majd.

 

 

A Dell Solutions Tour budapesti állomásán a látogatóknak amellett, hogy az ingyenes rendezvényen testközelből ismerhetik meg az innovatív fejlesztések tárházát, lehetőségük lesz a komplex megoldásokkal kapcsolatos személyes konzultációra és tanácsadásra is.

Az eseményen való részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.  Program és további információ az esemény oldalán itt tekinthető meg.

 

 

Kulcsszavak: roadshow, Dell
Vissza