Még több ingyen tárhellyel vár a OneDrive

Czipperer Dia - 2014. június 25.

A Microsoft felhő tárhely-szolgáltatását februárban keresztelte át OneDrive-ra, mely a felhasználók számára 7 giga ingyenes tárhelyet kínált egészen mostanáig. A vállalat most úgy döntött, 15 gigára emeli a rendelkezésre álló kapacitást, az Office 365 felhasználók pedig 1 terrát kapnak.

Jól járnak a Microsoft OneDrive felhasználók. A vállalat hétfőn jelentette be, hogy az eddigi 7 giga ingyenes tárhelyet 15 gigabájtra növeli, az Office 365 otthoni felhasználók pedig a korábbi 20 giga helyett 1 terra ingyen felhő tárhelyet kapnak.

 

 

 

Korábban is volt lehetőségük a felhasználóknak, hogy tovább növeljék ingyenesen rendelkezésre álló tárhelyüket, akár 8 gigával. Ehhez azonban külön erőfeszítéseket kellett tenni, minimum 10 barátot meghívni, és beszinkronizálni a telefon kameraképeit. Most viszont emelték a limitet, így minden OneDrive user automatikusan megkapja az extra tárhelyet.

A Microsoft tárhely-szolgáltatása 26 hónappal ezelőtt indult útjára SkyDrive néven, ám egy szabadalmi vita kapcsán névváltoztatásra kényszerültek, így 2014. februárjában a név OneDrive-ra módosult.

 

 

Forrás: CNET.com

Vissza