A HTC okosórája a színfalak mögött [Videó]

Kütyü Magazin - 2014. július 22.

A tajvani gyártó készített egy felvételt, amelyben bemutatja, hogyan zajlik a munka dizájnstúdiójában. A videóban egy pillanatra felbukkan egy okos karóra, ami vélhetően a HTC első viselhető eszköze, mely még bemutatás előtt áll.

Gyors egymásutánban landolnak a piacon a különféle viselhető kütyük a legújabb trendet követve. A szegmens legizgalmasabb tagjai az okos karórák, melyekből már az LG, a Samsung és a Motorola is előrukkolt egy vagy több modellel. A gyártók sorához hamarosan csatlakozik az Apple és a talán a Microsoft (Nokia) is. A nagy piaci pörgésből a HTC sem szeretne kimaradni: korábban érkeztek hírek a tajvaniak okos karórájáról, most pedig egy videóra lehettünk figyelmesek, amelyben felbukkan egy csuklóra való eszköz, ami valószínűleg az első HTC okosóra.

Az alant látható felvételt maga a gyártó tette közzé azzal a céllal, hogy bemutassa a dizájnstúdiójában folyó munkát. A színfalak mögötti élet feltérképezése során egy úriemberre lehetünk figyelmesek, aki előtt (kicsit jobbra) egy dokkolóra tett okos karóra látható egy „üres” dokkoló társaságában. Rögtön arra gondolhat a videó nézője, hogy a HTC okosóráját látta egy pillanatra, azaz a gyártó lebuktatta magát, de hiba ilyen gyors és messzemenő következtetéseket levonni, hiszen az említett kütyük alig látszanak. Ami az óra dizájnját illeti, nagyon hasonlít az LG G Watch-ra és a Samsung Galaxy Gear 2-re is, így akár ezek egyike is lehet. A bökkenő csak az, hogy ezeket a készülékeket nem lehet úgy dokkolni, mint a videón szereplő eszközt, tehát megvan rá az esély, hogy valóban a HTC első okosóráját láthatjuk egy pillanatra idő előtt.

 

 

Reméljük, hamarosan érkezik némi infó a HTC-től a témában, hogy tisztán lássunk, addig is ajánljuk figyelmedbe a videót, aminek a 34. másodpercében bukkan fel a szóban forgó óra. Hogy ne kelljen a megfelelő pillanat elcsípésével bajlódnod, kiemeltünk az "órás" képkockát:

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza