Zafírüveggel felvértezett strapamobil a láthatáron – Kyocera Brigadier

Farkas Norman - 2014. július 31.

Felbukkant egy sajtófotó a Kyocera hamarosan debütáló strapamobiljáról, melynek érdekessége, hogy kijelzőjét zafírüveg védi. A Brigadier névre keresztelt jövevény nem csak kivételes ellenálló képességei miatt lehet vonzó a felhasználók számára, ugyanis igen meggyőző hardverrel büszkélkedhet.

A főként strapabíró eszközeiről ismert Kyocera nemrég egy videón keresztül tudatta a nagyvilággal, hogy készen áll a zafírüveg bevetésére a hatékonyabb kijelzővédelem elérése érdekében. A jelek szerint nem is kell sokáig várnunk a gyártó első olyan készülékére, amelynek előlapját a kiemelkedő ellenálló képességgel megáldott ásványból előállított üveglap óvja a sérülésektől, ugyanis felbukkant róla egy sajtófotó.

A Brigadier nevű jövevény az IP68 szabványnak megfelelő mértékben ellenáll a pornak, a víznek és az ütéseknek is, ugyanakkor korrekt hardveres és szoftveres felszereltséget tudhat magáénak. Zafírüveggel óvott előlapján egy 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel (HD) felbontású érintőkijelző terül el, működéséről pedig egy négymagos, 1,4GHz-es processzor felel, amit 2GB RAM és 16GB tárhely, valamint 8 megapixeles hátlapi kamera és 2 megapixeles „szelfi kamera” egészít ki.

 

 

A már ránézésre is strapabíró készülék a hírek – és a kiszivárgott sajtófotó – szerint az amerikai Verizon Wireless szolgáltató kínálatában debütál a közeljövőben, ám ezt az infót még támassza alá hivatalos megerősítés.



 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza