Érkezik a boltokba az LG G Pad 8.0

Czipperer Dia - 2014. augusztus 14.

A júniusi debütálás után nem sokall máris a piacon landol az LG G Pad 8.0 táblagépe. A vállalat bejelentette, hogy elkezdik a készülék európai szállítását.

Az LG G Pad 8.0 táblagépének LTE változata az európai piacokra érkezik ezen a héten. A vállalat bejelentése szerint a következő hetekben Ázsia következik a sorban, valamint Közép- és Dél-Amerika és a FÁK országai követik. A táblagép hazánkba is megérkezik, ahogy arról már korábban beszámoltunk.

A 8 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású IPS kijelzővel ellátott táblagép meghajtásáról egy 1,2 GHz-es négymagos processzor gondoskodik, memóriája pedig 1 giga. A masina 16 giga tárhelyet kapott microSD bővíthetőséggel, valamint egy 5 megapixeles fő- és egy 1,3 megapixeles előlapi kamerával látták el.

Bár középkategóriában versenyez a táblagép, számos high-end funkciót is belepakoltak, mint a Knock Code és a Smart Keyboard.  Azt viszont egyelőre nem közölték, mennyibe is kerül majd a G Pad 8.0, de azt már lehet tudni, hogy fekete és fehér színekben érkezik.

 

 

A G Pad 7.0-ás modell már július óta elérhető hazánkban, és webshopunkban meg is vásárolható.

 

Forrás: Techradar.com

Vissza