Előlapi hangszórópárral felszerelt zenemobil 63 dollárért – Lava Iris 360 Music

Farkas Norman - 2014. augusztus 18.

Az indiai Lava bemutatta belépőszintű androidos okostelefonját az Iris 360 személyében. A 3,5 colos csöppség érdekessége előlapi sztereó hangszórópárjában rejlik, melyhez hasonlóval eddig csak a felsőkategóriás HTC mobilokban találkozhattunk.

 

Már első ránézésre is HTC csúcsmobiljait idézi a Lava új zenemobilja, az Iris 360 Music (lent). Erről a populáris formavilág mellett az előlap alsó és felső részére fúrt lyukak tehetnek, melyek alatt hangszórók foglalnak helyet. Ezek a hangkeltők vélhetően alulmaradnak a HTC BoomSound hangszóróihoz képest, de még így is túlszárnyalhatják a legtöbb mobilt hangerő tekintetében. Több HTC-s jellemvonást kár is keresni, hiszen az Iris 360 a belépőszintű kütyük táborát erősíti, igen szerény felszereltséget tudhat magáénak.

Az indiai gyártó 3,5 hüvelykes HVGA (320 x 480 pixel) felbontású érintőkijelzőt, 1GHz-es kétmagos processzort, 512MB RAM-ot, 4GB tárhelyet, microSD kártyafoglalatot és 1400mAh kapacitású akkumulátort pakolt az Android 4.2 Jelly Bean rendszert futtató készülékbe. Képalkotás frontján egy VGA előlapi és egy 3 megapixeles hátlapi kamerára támaszkodhatnak az Iris 360 tulajdonosai.

Mindez a tudás – az előlapi hangszórókkal kiegészülve – csupán 63 dollárba kerül, amit megtudva sokakban feltűnhet a vásárlás vágya. A bökkenő csak az, hogy a Lava Iris 360 Music kizárólag Indiában kapható, ahol még választhatnak is a vásárlók, hogy fekete, szürke vagy fehér árnyalatban szeretnék birtokolni a hangos csöppséget.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza