Augusztus 20-tól ballonról szórja a 4G-t a Telenor

Kütyü Magazin - 2014. augusztus 19.

Hatalmas, héliummal töltött ballonról szórja a wifit a Telenor a fiatalok kedvelt találkozóhelyén, az éjjel-nappal forgalmas budapesti Erzsébet téren. Az ingyenesen elérhető internetkapcsolatot a Hipernet 4G táplálja.

A Telenor és a Movilfest mobil-filmfesztivál együttműködésének köszönhetően az Erzsébet téren álló Movilfesthouse pavilonjánál található a Hipernet 4G ballon. A tér fölött lebegő objektum a Telenor Hipernet 4G hálózatára csatlakozva biztosít wifi elérést a hatósugarában tartózkodóknak. Az internet-hozzáférés ingyenes, a belépési kódhoz a Movilfest pavilonban juthatnak hozzá az érdeklődők. A kék ballon napközben – az időjárástól függően – akár 10 méteres magasságba is felemelkedhet.

A Telenor akciójának apropója a júliusban indult Movilfestawards nemzetközi mobilfilm fesztivál, amelyre maximum 8 perces, mobil eszközzel készített videókat várnak a szervezők. Ezen kívül, idén először fotó kategóriában is nevezhetnek a mobilos művészek. Az Erzsébet téren található Movilfest házban térítésmentesen kérhető szakmai segítség a filmek vágásához, utómunkájához, így – a Telenor által biztosított internet eléréssel – minden adott ahhoz, hogy valaki megtegye egy sikeres mobilfilmes karrier első lépését.

„Szívesen támogatunk olyan kezdeményezéseket, amelyek a mobiltechnológia segítségével ösztönzik a fiatalokat, hogy új területen mutassák meg a tehetségüket. A Movilfest fesztivál szervezői a jövő mobilfilmeseinek jelentkezését várják, mi pedig a portfoliónkban található okos eszközökkel és Magyarország leggyorsabb mobilinternet hálózatával járulunk hozzá ahhoz, hogy minél több magas színvonalú alkotás juthasson a nemzetközi zsűri elé.” – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

 

 

 

 

 

Kép forrása: Google+

Vissza