Reszkess, Galaxy Note, érkezik az Alcatel OneTouch Flash! [Videó]

Farkas Norman - 2014. szeptember 2.

Az Alcatel új promó videójában azt láthatjuk, ahogy a cég új, Flash nevű óriásmobilja egy jópofa kék robot alakjába bújva jól móresre tanítja „Note” feliratú ellenfelét, amely a Samsung vagy a Xiaomi egyik phablet modelljét személyesíti meg.

A Dragon Ball mesesorozatot idéző jelenetekkel van megtűzdelve a kínai TCL birtokában lévő Alcatel legújabb promó videója, aminek főszereplője a vállalat 6042D jelű óriásmobilja, a OneTouch Flash.

A hamarosan debütáló készülék egy harcias kék robot képében jelenik meg a videóban és egy „Note” feliratú ellenféllel küzd. A viadal során – persze jelképesen, különféle energiagömböket dobálva – mindkét fél beveti hardveres és szoftveres képességeit, és végül az Alcatel csemetéje diadalmaskodik.

 

 

A harc folyamán feltűnő funkciók és adatok elárulják, hogy a Samsung Galaxy Note 3 Neo  – vagy külseje alapján talán inkább a Xiaomi Redmi Note – készülékkel méri össze tudását a OneTouch Flash, s közben persze az ő tudáslistájáról is lehullik részben a lepel.

 

 

Ha hihetünk az infóknak, az Alcatel mobilja 5,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású IPS kijelzőt, nyolcmagos 1,4GHz-es MediaTek processzort, 1GB RAM-ot, 8GB bővíthető tárhelyet, 3200mAh kapacitású akkumulátort, valamint 5 megapixeles előlapi és 13 megapixeles hátlapi kamerát tudhat magáénak.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza