Swarovski ruhába öltözik a Samsung Gear S

Czipperer Dia - 2014. szeptember 2.

Számos high-tech kütyü kap Swarovski borítást, hiszen, ami menő, nézzen is ki úgy. Ennek fényében talán nem meglepő, hogy a Samsung nemrég bemutatott okos karórája, a Gear S is kapható lesz a kristályokkal borított szíjjal.

A Swarovski számos gyártóval összefogott már, és kristályokkal borította be a különféle technológiai eszközöket. A legújabb kiszemelt a Gear S okoskaróra, amely szintén kristályokba burkolózik.

A nagyközönség a berlini IFA szakkiállításon találkozhat először a Samsung karórájával, kérdés, hogy már a stílusos kristályos verzió is ott lesz-e.

Yuunghee Lee, a Samsung marketing, IT és mobil diviziójának alelnöke szerint az egyik kulcsfontosságú szempont a hordható okoseszközöknél, hogy lehetőséget teremtsenk a felhasználóknak arra, hogy szabadon kifejezzék saját ízlésüket és stílusukat.

A Swarovskival való együttműködés lehetővé teszi számukra, hogy a vezető a csúcstechnológiát a legmodernebb dizájnnal és stílussal ötvözzék, és mellesleg az LG-vel való versenyben is plusz pontot jelent.

Arról nem esett szó, mennyibe kerül majd a kristályos verzió, de októbertől online és a Samsung Experience Store üzletekben is elérhető lesz az eszköz.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza