Apple Watch-ot varázsol az Android Wear órákból a PEAR

Kütyü Magazin - 2014. szeptember 23.

Született egy alkalmazás, amellyel témázhatók az Android Wear órák és máris készült hozzá egy olyan virtuális számlap, amely egy csapásra iTouch beütésű kütyüt varázsol az androidos készülékekből. Így már a várva várt Apple Watch megjelenése előtt élvezhetjük felületének előnyeit, ha Android Wear rendszerű óránk van.

Bár az Apple okosórájára még hosszú hónapokat kell várni, mindeddig elég infó derült ki a készülékről ahhoz, hogy a leleményes fejlesztők megalkossák és elérhetővé tegyék az androidos karórákra a látványos, s egyben ötletes és jópofa kezelőfelületét.

Nem is kellett sokáig várni a PEAR watchface-re , mely az összes piacon lévő Android Wear rendszerű karórára elhozza az Apple Watch kör alakú alkalmazás-ikonokkal megtűzdelt kezdőlapját.

 

 

A PEAR két változatban jelent meg: egyik a négyzet alakú kijelzővel megáldott órákhoz (Samsung Gear Live, LG G Watch, Asus ZenWatch), a másik pedig a kör alakú számlappal szerelt csuklódíszekhez (Motorola Moto 360, LG G Watch R) készült.

A szerencsés okosóra-tulajdonosok, akik ki szeretnék próbálni a PEAR-t, nincs más dolguk, mint letölteni az órájuknak megfelelő watchface-t – pPEAR Round a kerek kijelzős órákhoz és PEAR Square a szögeltes kijelzővel szerelt modellekhez. Ezután következik a WearFaces - WatchFace Creator nevű alkalmazás letöltése a Google Play Áruházból és telepítése az órához társított okostelefonra. Ha ez is megvan, az első lépésben letöltött .zip fájlt importálni kell a WearFaces alkalmazásba, amit aztán átküldhetünk az óránkra. Elsőre talán bonyolultan hangzik a módszer, de az alábbi videó megtekintése után láthatod, hogy gyerekjáték.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza