A Xerox megalkotta a leggyorsabb multifunkciós irodai gépet

Kütyü Magazin - 2014. október 21.

Leegyszerűsíti a munkafolyamatokat és az eddigieknél is hatékonyabbá teszi a mindennapi irodai feladatok végrehajtását a Xerox új, A/4-es, fekete-fehér multifunkciós berendezése. A WorkCentre 4265 a sok és folyamatos nyomtatáshoz készült.

Percenkénti 53 lapos nyomtatási, illetve másolási, valamint a 70 oldal /perc szkennelési sebességgel a leggyorsabb multifunkciósok közé tartozik a Xerox most bevezetett berendezése. A WorkCentre 4265-öt minden szempontból arra tervezték, hogy szélsebes tempóban és kiváló minőségben végezze el a ráháruló feladatokat. Az első nyomat alig 8 másodperc alatt elkészül. Akár 3240 lap kapacitással rendelkezik, így a feltöltésére ritkán kell időt szakítani.

A Print Around funkció bekapcsolásával a gép elraktározza azt a feladatot, amelyet nem tud adott pillanatban végrehajtani, például megfelelő média hiánya miatt. A következő nyomtatási munkát előreveszi az eszköz, majd a függőben hagyott munkára visszatér, amint a felmerült akadály megszűnik. Szintén a hatékonyságot növelik, és a kezelhetőséget könnyítik a berendezés alkalmazásai. Ezek elsősorban a nyomtatási és tartalom megosztási folyamatokat támogatják, amelyek révén egy érintéssel indítható a „szkennelés és e-mail küldés”, vagy a „szkennelés és a felhőbe feltöltés”.

A WorkCentre 4265 kompakt, kis helyet igénylő berendezés, amelyben különválasztották a festékkazettát és a dobot, csökkentették az energiafogyasztást, és növelték a teljesítményt. A felmerülő alkatrész költség így szintén csökken, hiszen a különálló egységek kedvezőbb áron szerezhetők be szükséges csere esetén. A rendszergazdák munkáját is megkönnyíti a távoli elérésnek és hibaelhárításnak, illetve a gép által küldött automatikus figyelmeztetéseknek köszönhetően.

A biztonsági szempontokra kiemelt figyelmet fordítottak a fejlesztők. A legújabb védelmi beállításokkal vértezték fel a készüléket, amelyeknek köszönhetően a felhasználók biztonságos hálózaton keresztül nyomtathatnak, faxolhatnak, illetve akár e-mailt is küldhetnek. A berendezés funkciói garantálják, hogy sosem kerülnek illetéktelen kezekbe a továbbított dokumentumok.

 

 

Vissza