A világ eddigi legnépesebb szelfijét a Lumia 730-cal lőtték

Czipperer Dia - 2014. november 24.

A Nokia Lumia 730-as telefonja egy fényképpel rögtön népszerűvé vált. A szelfimobilként pozícionált készüléknek sikerült megörökítenie a világ legnagyobb „tömeges önfotóját”.

Bangladesben készült el a világ legnépesebb szelfije. A helyiek regisztráltak és részt vettek azon az eseményen, melynek az volt a célja, hogy világrekordot állítson fel a szelfikészítés terén. A világ legnépesebb ilyen fotója immáron el is készült, méghozzá egy Lumia 730-as mobillal.

Az egyedi rekordkísérlet Bashundharában, a helyi bevásárlóközpontban volt, ahol a résztvevők előzetesen regisztráltak annak érdekében, hogy tudják, összesen hányan szerepelnek majd a fényképen, valamint azért, hogy ezzel alátámasszák a rekordot. A fotón 1151 ember kapott helyet

Az elkészült képet a Nokia Lumia 730-as mobil 5 megapixeles kamerájával készítették. A kísérlet egyelőre egyedülállónak számít, hiszen korábban még nem volt ilyen jellegű próbálkozás. Viszont most már ezt is meg lehet dönteni, csak sok ember, nagy tér és egy jó mobil kell hozzá.
 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza