Leállhat az iPhone 5C gyártása

Farkas Norman - 2014. november 27.

A friss hírek szerint az Apple már jövő év közepén leállíthatja az iPhone 5C gyártását. A vállalat remélhetőleg egy ütős akció keretében söpri majd ki a rajta maradt készleteket az újgenerációs iPhone modell(ek) érkezése előtt.

Az Apple mobilok zöme eddig igencsak pozitív fogadatásra lelt a felhasználók részéről, de persze akadnak kivételek. Közéjük sorolandó az iPhone 5C, amely jócskán alulmúlta a gyártó várakozásait. A több színben elérhető, polikarbonát burkolattal szerelt készülék az aktuális iPhone-paletta leggyengébb tagja. A kevésbé prémium kategóriába illő anyaghasználaton túl a Touch ID ujjlenyomat-olvasó hiánya is megkülönbözteti a telefont az iPhone 5S, 6 és 6 Plus modellektől.

A MacRumors értesülései szerint az Apple 2015 közepén leállítja az iPhone 5C gyártását, ami a fentiek fényében nem is olyan meglepő. Amellett, hogy a raktáron maradt készletek vonzó leárazásában reménykedünk a műanyag masina totális kivezetése előtt, új iPhone modell(ek) érkezésére számíthatunk a jövő év második felében.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza