Lamborghini Tauri 88 – androidos luxusmobil 20 megapixeles kamerával

Farkas Norman - 2014. december 9.

A Tonino Lamborghini egy új androidos luxusmobillal rukkolt elő, amely külső megjelenését és tudását tekintve is igen magas színvonalat képvisel, sőt a képalkotás frontján sem okoz csalódást, ugyanis 20 megapixeles hátlapi kamerával büszkélkedhet.

A Lamborghini tulajdonosok valószínűleg gondolkodás nélkül lecserélik eddigi telefonjukat az új Tonino Lamborghini Tauri 88-ra, mely amellett, hogy név és minőség terén harmonizál a luxus négykerekűkkel, kifejezetten kellemes tudástárral rendelkezik.

A prémium mobil burkolatát acél és bőr berakások alkotják, előbbi arany, fekete, illetve acél árnyalatban, utóbbiak pedig kék, piros, narancssárga és barna színben pompáznak változattól függően. A készülék külsejét olasz tervezők dolgozták ki, akik természetesen nem feledkeztek meg a jól ismert, bikát ábrázoló logó használatáról – így a Tauri 88-ról messziről lerí, hogy egy Lamborghini mobil.

 

 

Ahogy már utaltunk rá, az újdonság nemcsak külcsín, hanem belbecs tekintetében is hozza a prémium szegmensben elvártakat. Működéséről egy négymagos Snapdragon 801 processzor gondoskodik, amit 3GB RAM, 64GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat és 3400mAh kapacitású, 3G hálózaton egy felöltéssel akár 35 órás beszélgetési időt kínáló akkumulátor vesz körül. A telefon 8 megapixeles előlapi kamerája miatt kifejezetten ideális választás a dúsgazdag szelfirajongók számára, de a mezei mobilfényképezés terén is kellemesen magasra teszi a lécet, ugyanis hátapján egy 20 megapixeles, Sony gyártmányú kamera csücsül.

 

 

A Tonino Lamborghini versenyt hirdetett a vásárlók körében, ami a legfényűzőbb szelfi elkészítését célozza. A résztvevőknek a #TheLavishSelfie hashtaggel posztolhatják képeiket az Instagramra. Egyébként nem túl sokan szállhatnak be a megmérettetésbe egy saját Tauri 88-cal, ugyanis a készüléket csupán 1947 példányban gyártották le. (Antonio „Tonino” Lambroghini, a márka alapítójának fia 1947-ben született, tehát a példányszám nem hasra ütés eredménye.) Valószínűleg a korlátozott darabszámon túl 6000 dolláros árcédula is visszatart egyeseket a mobil beszerzésétől, bár ők nyilván nem is tartoznak a célcsoportba.



 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza