Februárban érkezik az Xperia Z3 szériás kütyük Android 5.0 Lollipop frissítése

Farkas Norman - 2015. január 7.

A Sony verzérigazgatója megerősítette, hogy az Xperia Z3 sorozatba tartozó készülékek február folyamán kapják meg a friss Android főverziót magába foglaló szoftverfrissítést.

Bár a japán gyártó készült néhány androidos újdonsággal a Las Vegas-i CES-re, úgy tűnik, hogy a mobilimádókat csak a februári Mobile World Congress során szeretné kényeztetni.

A most is tartó Consumer Electronics Show-n nem bukkantak fel a várva várt Xpreia Z4 szériás készülékek, de a Sony vezérigazgatója, Michael Fasulo cserébe elárult néhány bíztató információt a már piacon lévő Xperia Z3 sorozatra érkező Android 5.0 Lollipop rendszerfrissítéssel kapcsolatban. Fasulo azt mondta, hogy az említett modellekre már februárban megérkezhet az update.

Jó látni, hogy a gyártó szem előtt tartja meglévő felhasználóinak elégedettségét és nem feledkezik meg a fejlesztések hevében a megfelelő terméktámogatásról. A frissítés tempóján lehetne faragni, de némileg megnyugtató, hogy az Xperia Z Ultra Google Play Editon verziójára már cirka egy hónapja elérhető az Android 5.0 rendszer, s már annak kiadása előtt kiderült, hogy a Sony az Xperia Z1, Z2 és Z3 mobilokon is teszteli a Google új szoftverét.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza