Super Gorone asztal – hogy ágyban is kényelmesen dolgozhass

Farkas Norman - 2015. január 27.

A japán Thanko jóvoltából valósággá válhat a munkamániások álma, és az ágyban fekve is kényelmesen pötyöghetnek laptopjukon. A vállalat ugyanis megalkotta a Super Gorone asztalt, amivel bármikor munkaterületté varázsolhatjuk az ágyunkat.

Vannak szimpla és speciális íróasztalok, a japán Thanko újdonsága pedig egyértelműen az utóbbi csoportba tartozik. A Super Gorone lényegében egy hordozható mini íróasztal, amit a kanapén és az ágyon is könnyen felállíthatunk. Egy ilyen praktikus eszköznek a „munka hősei” örülhetnek a legjobban, akik  szívesen pötyögnek még pizsamába öltözve, az ágyban fekve is.

 

 

A 121 dollárba kerülő asztal két kihajtogatható és igény szerinti helyzetbe állítható lábból és egy viszonylag kicsit lapból épül fel. Utóbbira egy pánttal ráfogathatjuk a laptopunkat, így a megfelelő szögbe fordítva akár az ágyban is kényelmesen, „lebegő helyzetben” használhatjuk azt. Ha már nincs szükség az Super Gorone szolgáltatásaira, akkor néhány mozdulattal összehajthatjuk és betehetjük az ágy alá a következő használatig.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza