Népszerű a MÁV Vonatinfó alkalmazása

Czipperer Dia - 2015. március 20.

A MÁV-START mobilalkalmazása, a Vonatinfó Android és iOS rendszerre is elérhető. Az aktuális járatinformációkat megjelenítő alkalmazást már több mint 23 ezren töltötték le.

Ingyenesen letölthető A MÁV-START Vonatinfó névre keresztelt alkalmazása, amely Android és iOS rendszerű okostelefonokra is letölthető. Az ingyenes applikáció népszerűnek bizonyul a felhasználók körében, a vállalat tájékoztatása szerint ugyanis eddig Már 23 ezren töltötték le készülékükre: Androidra tizennégy ezren, iPhone-ra kilencezren.

A Vonatinfó segítségével a felhasználók kiválaszthatják a számukra megfelelő útvonalat, valamint az app az igénybe vehető kedvezményekről is tájékoztat. Egy térkép is tartozik hozzá, ahol a különféle vonatok aktuális helyzete jelenik meg (lásd a zöld pöttyöket).

Az aktuális pozíciójukon túl a szerelvények pillanatnyi helyzete és sebessége is megjelenik az adott járműre navigálva, továbbá megtekinthetők egy adott vonat szolgáltatásai, műszaki adatai is.
 

 

A különféle útvonalakat kedvenceknek is jelölhetjük. A vonatokhoz pedig chatszoba is tartozik, ahol üzenetet küldhetnek a felhasználók egymásnak, illetve a vonat személyzetének is. Az alkalmazásban a MÁVINFORM aktuális hírei is folyamatosan frissülnek.
 

 

A további fejlesztési tervek között kiemelt helyen szerepel az applikáción keresztül történő jegyvásárlási lehetőség bevezetése.

Az Android rendszert használó utasok ide kattintva, az iOS userek pedig itt tölthetik le az alkalmazást.

 

Vissza