Force Touch is jár majd az iPhone 6s Plushoz

Czipperer Dia - 2015. május 28.

Egyre több pletyka kering a készülőfélben lévő iPhone 6s modellekről. Úgy tűnik, a Force Touch sem hiányozhat a nagyobbik testvér felszereltségéből.

Tajvani pletykák szerint az Apple már javában dolgozik az új iPhone-okon, a 6s és a 6s Plus modelleken. Ha minden igaz, Force Touch funkcióval felszerelve érkezik majd a nagyobbik készülék.

A híresztelések szerint iPhnoe 6s modellnél nem készül az Apple ezzel a funkcióval, így azok egy kicsit csalódottak lehetnek, akik a kisebb kijelzős testvérre pályáznak.

A Force Touch technológia révén, amely az Apple Watch bemutatóján debütált, valamint az új MacBookban is helyet kapott, a felhasználók előtt számos lehetőség nylik meg, ugyanis nem csupán az érintést képes feldolgozni, hanem azok erejét is. A beépített érzékelők mérik az adott érintés erősségét, melyet a felhasználók maguk is testreszabhatnak.


Lehet, hogy ez lesz majd az egyik fő tulajdonság, amely a két modellt, az iPhone 6s-t megkülönbözteti a 6s Plustól. Azt egyelőre nem tudni, a technológia az iPhone-ok esetében pontosan hogyan működik majd.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza