Megérkezett az LG G4 S

Czipperer Dia - 2015. július 9.

Egy újabb LG G4 variánssal rukkolt elő az LG. A modell a középkategória versenyzőjeként piactól függően két néven fut majd: LG G4 S és G4 Beat néven.

A korábban már emlegetett G4 S mobil hivatalosan is megérkezett. Az egyes piacokon G4 Beat névre hallgató készülék az előzetes várakozásoknak megfelelően a középkategóriás mobilok sorát erősíti, és a gyártó valóban 64 bites, nyolcmagos Snapdragon 615-ös processzorral látta el.

A zászlóshajó modellnél valamivel kisebb mobil 5,2 hüvelykes Full HD felbontásra képes érintőképernyővel rendelkezik. A készülék főkamerája 8, előlapi fénylesője pedig 5 megapixeles képességekkel felvértezve érkezik. A telefon hátoldalán csücsülő kamerát a gyártó lézeres autófókuszos képességekkel is ellátta. A latin-amerikai országokban a G4 Beat 13 megapixeles főkamerával kerül majd piacra.

A további specifikációkat illetően a készülék LTE és HSPA+ kapcsolattal, 1,5 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájt bővíthető tárhellyel rendelkezik, üzemidejéről pedig egy 2300 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

 

 

A vállalat már ebben a hónapban piacra dobja a mobilt. Érdekes, hogy az Egyesült Államok nem szerepel az elsőkörös országok között, viszont Franciaországban, Németországban, Brazíliában már júliusról lehet majd kapni a telefont. Ezeket követi majd Kanada, Ororszország, Törökország, Dél-Afrika, India, Szingapúr is. Az árát azonban még nem közölte a gyártó.

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza