Így nézhet ki az új Moto X

Czipperer Dia - 2015. július 23.

Kiszivárgott képeken csodálhatjuk meg a legújabb MotoX-et az Android Peru jóvoltából. A 2014-es modell utódja jövő héten debütál a frissített Moto G társaságában.

Július 28-án, kedden új Motorola mobilok érkeznek. A Moto G-ről az elmúlt időszakban több pletyka is szárnya kapott, és már képeken is feltűnt az új mobil. Most a a Moto X frissített kiadásáról szivárogtak ki képek. A fotók alapján úgy tűnik,  Moto X (2015) ugyanolyan dizájnnal érkezik, mint a kifutó modell, azonban számos más dologban újat hoz.
 


A megjelent képek alapján valóban egy phabletről van szó, és a telefon előlapi kameráját is LED-vakuval látta el a gyártó. A korábbi hírek szerint ujjlenyomat-olvasót is kap majd az új modell, azonban ezt az Android Peru nem erősítette meg.

A készülékkel kapcsolatos pletykák szerint a telefon kijelzője 5,2 vagy 5,5 hüvelykes QHD AMOLED lesz, meghajtásáról pedig egy Qualcomm Snapdragon 810-es processzor gondoskodik majd. Egy 16 megapixeles fő- és egy 5 megapixeles előlapi kamerát rebesgetnek, valamint 32, illetve 64 gigabájtos tárhelyről szólnak a hírek. A telefon, ha minden igaz, egy 3280 mAh-es aksit kap majd.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza