Megérkezett az NVIDIA Shield táblagépekre az Android 5.1.1

Czipperer Dia - 2015. július 31.

Az NVIDIA Shield tabletek is megkapják fedélzetükre az Android 5.1.1-es frissítést. Az új verzióban számos hibajavítás található.

Frissülnek az NVIDIA Shield táblagépek. Mindez nemcsak azért jó hír, mert új verzió érkezik fedélzetükre, hanem különféle problémákat is javít az update. Az új Android rendszer orvosolja például az audio problémákat, amelyre több felhasználó is panaszkodott.

Több Shield tulajdonos is azt jelezte, hogy amikor a játék töltődött, zajt hallottak, melyet úgy írtak le, mintha egy csikorgó hangot hallottak volna.

A frissítés továbbá a szokásos stabilitás- és teljesítményjavítást is magával hozza, valamint az egész rendszerre kiterjedő optimalizálás is javítás is érkezik. Bár az update egy kicsit később érkezett a vártnál.


A 3.1 számú verzió OTA frissítésként tölthető le a felhasználóknak. A fájl mérete 767 megabájt, melyet érdemes Wifi kapcsolaton keresztül letölteni. Azt is fontos szem előtt tartani, hogy az aksi legalább 50%-os töltöttségen legyen, mielőtt megkezdjük a letöltést.

 

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza