Már 1 forintért lehet okosórát venni a Vodafone-nál

Kütyü Magazin - 2015. augusztus 3.

Gazdagabb óraválasztékkal pörgeti fel a Vodafone a hazai piacot, több eddig Magyarországon csak nehezen elérhető okosórát is beemelve a készülék kínálatába.

Az eddiginél több okosórát értékesít a Vodafone. A Vodafone által forgalmazott Alcatel, Motorola (Moto 360), Samsung és Pebble okosórákat a kiemelt Vodafone üzletekben okostelefonnal együtt akár 1 Ft-os áron is haza lehet vinni Red előfizetés esetén, valamint meg lehet őket vásárolni önmagukban is.

Az okosóra a fitnesz pántok mellett az egyik legnépszerűbb viselhető okoseszköz. A kiegészítőként is hordható termékek iránti kereslet a világpiacon folyamatosan nő, a közelmúltban a Business Insideren megjelent elemzés szerint a következő öt évben a piac évi 35 százalékos bővüléssel a jelenlegi évi 33 millióról 148 milliósra fog nőni. Az elemzés szerint az okosórák értékesítése ennél is gyorsabban, évi 40 százalékkal fog nőni és így a jelenlegi 59 százalékról 70 százalékra fog nőni a részesedésük a viselhető okos eszközök piacán. 

Az okosóra hasznos kiegészítője az okostelefonnak, jelzi a bejövő hívásokat, üzeneteket, figyelmeztet a programokra és képes hanggal vezérelni a telefont – így sok esetben magát a készüléket elő sem kell venni, maradhat a zsebben, táskában. Ugyanakkor az okosóra segít megkeresni a valahová letett okostelefont – ahogy az telefon is képes jelezni, hol van épp az óra.

A telefonokhoz bluetoothon kapcsolódó okosóra kiváló partner sportolásnál, kirándulásnál, vagy edzés közben – navigál, vezérli a zenelejátszó programot, felépítésétől függően méri a vérnyomást, pulzust, számolja/méri a megtett utat és akár figyelmeztet is, ha még nem mozogtunk volna eleget egy napon. Az okosóra természetesen kiváló időmérő eszköz is, használhatjuk akár stopper, vagy ébresztőóra helyett is.

A Vodafone kínálatában szereplő órák okostelefon és előfizetés nélkül:


Okosóra

Bruttó ár

Alcatel smartwatch

41 990 Ft

Moto360 (szürke bőrszíjjal)

84 990 Ft

Samsung Gear S (fehér) + fekete  szíj

119 990 Ft

Samsung Gear Fit

34 990 Ft

Pebble watch fekete színben)

49 990 Ft

 

Az órák egyes okostelefonokkal és tarifacsomagokkal együtt már 1+1 Ft-ért megvásárolhatóak:


 

Okostelefon

Tarifacsomag

Alcatel smartwatch

Vodafone Smart Prime

Red Medium EU B

Alcatel Idol 3

Red Medium EU B

Moto360

HTC One (M9)

Red Extra EU XL

Sony Xperia Z3

Red Extra EU XL

Samsung Gear S (fehér) + fekete szíj

Samsung Galaxy S6 32GB

Red Extra EU XL

Samsung Galaxy A5

Red Medium EU X

Samsung Gear Fit

Samsung Galaxy A3

Red Medium EU B

Samsung Galaxy S5

Red Medium EU A

Pebble watch

iPhone 6 16GB

Red Extra EU XL

iPhone 5s 16GB

Red Extra  EU XL

 

További információ az okosórákról és az üzletek listája a Vodafone webshopban.

 

 

Kulcsszavak: okosóra, Vodafone
Vissza