Nagyobb képernyővel és jobb processzorral debütált a Gionee S5.1 Pro

Czipperer Dia - 2015. szeptember 4.

A Gionee bejelentette Elife S5.1 modelljének Pro változatát. A készülék nagyobb kijelzővel, jobb GPU-val, több RAM-mal, nagyobb felbontású kamerával és microSD támogatással érkezik.

Megérkezett a Gionee legújabb mobilja. Az S5.1 Pro névre keresztelt telefon 5 hüvelykes 720 pixeles AMOLED kijelzővel érkezik, melynek védelméről egy 2.5D Gorilla Glass üveg gondoskodik. A telefonban egy MediaTek MT6753-as processzor dolgozik. Egy négymagos, 1,3 GHz-es órajelű lapkáról van szó egy Mali-720MP3 GPU-val megtámogatva. A telefon 2 gigabájt RAM-mal felszerelve, LTE Cat.4 támogatással kerül majd piacra.


A tárhely miatt sem kell aggódnunk. Igaz, a telefon 16 gigabájt belső kapacitással ellátva vásárolható meg, microSD-vel ez tovább növelhető.

A hátó kamerája 13, előlapi fénylesője pedig 8 megapixeles képeket lő. Egy 2400 mAh-es akkumulátorral látták el, fedélzetén pedig a legújabb Android, az 5.1-es Lollipop verzió fut az Amigo 3.0 launcher társaságában.

 

 

A készülék Dual SIM változatban is piacra kerül, azonban csak egyféle színben: fehár árnyalatban, arany kerettel. Még ebben a hónapban megvásárolható lesz Kínában, nagyjából 300 dolláros áron. A nemzetközi bevezetésről egyelőre még nem beszélt a vállalat.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza