Ősszel érkezhet az Amazon 50 dolláros táblagépe

Czipperer Dia - 2015. szeptember 8.

A The Wall Street Journal legfrissebb jelentése szerint az Amazon egy új, olcsó táblagépen dolgozik, amely az idei ünnepi szezon környékén érkezhet, 50 dolláros árcédulával.

 

Karácsony előtt új Amazon táblagép kerülhet piacra. A WSJ jelentése szerint a gyártó legújabb masinája még az Amazon Fire HD 6-nál is kedvezőbb áron kerülhet majd forgalomba. Az említett modell 99 dollárért vásárolható meg, az új táblagép pedig 50 dolláros árcédulával lesz kapható.

A tabletről annyit már lehet tudni hogy 6 hüvelykes kijelzővel érkezik majd, a híresztelések szerint azonban 8 és 10 hüvelykes változat is készül az Amazon háza táján.

Állítólag a táblagép fejlesztését tengerentúli cégekhez szervezték ki, mint például a Huaqin Telecom Technology Co. és a tajvani Compal Communications Inc., annak érdekében, hogy alacsonyan tudják tartani a költségeket, ezzel a elérve az 50 dolláros árat.

A jelentés szerint még idén ősszel piacra dobják a masinát, egyelőre azonban további specifikációkat nem lehet tudni róla, csupán annyi derült ki a jelentésből, hogy mono helyett sztereó hangszórókkal érkezik.

 

Forrás: Übergizmo.com; kép: android.hdblog.it

Kulcsszavak: táblagép, Amazon
Vissza