Vivo: valami gyors érkezik, vajon a 4K kijelzős Xplay5S?

Czipperer Dia - 2015. november 2.

Még ebben a hónapban új telefonnal rukkolhat elő a Vivo. Egy most megjelent kép árulkodik a soron következő, lehetséges modellről, amely a plakát tanúsága szerint a gyorsaság jegyében érkezhet.

A kínai okostelefon gyártó Vivo bejelentette, hogy még ebben a hónapban egy eseményt tartanak. Már egy plakát is megjelent a rendezvény kapcsán, amely szerint hamarosan valami gyors érkezik.


A pletykák már beindultak. Vajon az Xplay5S modell lapul a gyártó tarsolyában? A korábbi pletykák alapján az állítólagos Vivo mobil lelke a Qualcomm újgenerációs Snapdragon 820-as processzora lesz, valamint 4 gigabájt RAM-mal a fedélzetén érkezhet.

A további specifikációkat illetően pedig a mobil egy 6 hüvelykes 4K kijelzőt kaphat, valamint 64 gigabájt belső tárhellyel és egy 21 megapixeles főkamerával látta el a gyártó. Ha hihetünk a pletykáknak, az előlapi fényleső is ütősnek ígérkezik, állítólag egy 12 megapixeles képességekkel rendelkező példányt kap a mobil.

Emellett pedig természetesen fém borítású modellel van dolgunk, amely ujjlenyomat-olvasó támogatással is rendelkezik, üzemidejéről pedig, ha minden igaz, egy 4000 mAh-es akkumulátor gondoskodik.


Vagyis egy ízig-vérig zászlóshajó mobil érkezhet hamarosan, melyet a megjelent kép is sugall. Az eddig megejelent hírek alapján november 4-én mutathatja be a gyártó új mobilját.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza