Új Gionee mobil a színen – S6

Czipperer Dia - 2015. november 17.

A Gionee bejelentette legújabb, középkategóriás mobilját, az S6 modellt. A készülék napokon belül landol a piacon.

Új mobil bukkant fel a Gionee háza táján. Az S6 névre keresztelt készülék 5,5 hüvelykes, 720 pixeles AMOLED megjelenítővel rendelkezik, meghajtásáról pedig egy MediaTek MT6753-as lapka gondoskodik, mely egy nyolcmagos, 1,3 GHz órajelű darab. Ehhez társul egy Mali T-720-asGPU és 3 gigabájt RAM.  

A mobilt 32 gigabájt belső tárhellyel látták el, amely microSD kártyával tovább növelhető. Ami a kamerát illeti, egy 13 és egy 5 megapixeles példánnyal látta el a gyártó. A dual SIM-es mobil egy hibrid, második SIM kártya helyet kapott, amely igény szerint a memóriakártyának is helyet biztosít.  

Az LTE-képes mobilt továbbá USB Type-C támogatással látták el, valamint 3150 mAh-es akkumulátorral szerelte fel a gyártó. A készülék fedélzetén pedig az Android Lollipop 5.1-es verziója teljesít szolgálatot a Gionee AMIGO OS 3.1-es verziójával karöltve. 

A Gionee S6 egy karcsú, fémborítású mobil, ellentétben a korábbi S szériás modellekkel, amelyek üveg hátlappal rendelkeznek, A készülék ezen felül oldalain vékony keretet kapott: a vállalat állítása szerint a telefon kijelzőaránya 77,8%. Az eszköz mindössze 6,9 milliméter a legvastagabb pontján.


Ami az elérhetőséget illeti, a modell 266 dolláros áron, november 22-étől kapható a piacon.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: okostelefon, Gionee
Vissza