A Redmi Note 3 lehet a titokzatos Xiaomi mobil?

Czipperer Dia - 2015. november 23.

A Xiaomi november 24-én tartja hivatalos sajtóeseményét, melyen a vállalat legújabb mobilja is bemutatkozik majd. Eddig a Redmi Note 2 Próról szóltak a hírek, azonban most egy új név szivárgott ki, méghozzá a Redmi Note 3 érkezését rebesgetik.

Holnap leplezi le a Xiaomi soron következő csúcsmobilját. Az utóbbi időben sok pletyka övezi a kínai vállalatot. Az eddigi híresztelések szerint egy új üdvöske érkezik majd, azonban, hogy pontosan mire számíthatunk, csak holnap derül ki.

A Redmi Note 2 Próról szóltak az eddigi pletykák, azonban úgy tűnik, a név mégsem stimmel. Ugyan Lin Bin, a Xiaomi vezérigazgatója maga osztott meg egy képet a Weibón a vállalat új mobiljáról, azoban a most megjelent plakát szerint a Redmi Note 3 készülék lesz a holnapi nagy durranás.

Szintén a Weibón általa közzétett képen már szerepel a készülék neve, így világos, hogy eddig is a Redmi Note 3 modell forgott közszájon, azonban más néven emlegették a mobilt.


A kiszivárgott specifikációkat illetően egy Helio X10 (MediaTek MT6795) alapú, 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel megáldott modellről van szó, amely 2 gigabájt memóriával és 16 gigabájt tárhellyel érkezik majd, illetve 3/32 gigabájtos verzióban is kapható lesz. A készülék továbbá 5/13 megapixeles kamerakombót kapott, az üzemidőről pedig egy 4000 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza