Pénztárcabarát Vivo modellek is érkeznek

Czipperer Dia - 2015. december 1.

Szépen, csendben érkeznek a Vivo új mobiljai. Az X6 és X6 Plus modellek bemutatóját nagy csinnadratta övezte, azonban akadnak a sorban még más készülékek is, többek között az Y51-es is, mely specifikációját már közzé is tette a gyártó hivatalos oldalán.

A kínai okostelefon gyártó, a Vivo bejelentette legújabb modelljeit, az az X6 és X6 Plus mobilokat. A készülékekkel együtt azonban más, olcsóbb modellek is érkeztek, azonban ezekről a gyártó nem beszélt, sőt mi több, semmilyen részletet nem árult el róluk.

A mobilok között ott lapul a Vivo Y37A, az Y51A, az Y51 és az Y51L modell is. A pénztárcabarát Y51-ről a Vivo hivatalos oldalán azonban már képeket és specifikációkat is közzétett a gyártó.

A kínai gyártó 5 hüvelykes mobilja 960 x 540 pixeles (qHD) felbontással és 64 bites Snapdragon 410-es processzorral érkezik, 2 gigabájt RAM-mal megspékelve. A telefon fedélzetén az Android 5.0.2 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot, az üzemidejéről pedig egy 2350 mAh-es akkumulátor gondoskodik. 

 

 

 

Ami a tárhelyet illeti, nem volt túl bőkezű a gyártó, mindössze 16 gigabájttal látta el a modellt, azonban a microSD kártya révén a felhasználók akár 128 gigabájtig turbózhatják. A mobil kamerája is az olcsóbb árcédulás mivoltot igazolja: a telefon főkamerája 8, előlapi fénylesője pedig 5 megapixeles képességekkel felruházva érkezik. Előbbihez LED vaku is jár, utóbbi pedig autofókusszal, HDR-rel, panoráma és éjszakai móddal felruházva érkezik.

Jó hír, hogy a mobil LTE támogatással és Dual SIM kiadásban is kapható lesz.

 

Forrás: Timesnews.co.uk

Vissza