Itt a Mophie Juice Pack akkumulátoros mobiltok Samsung Galaxy S8 és S8+ készülékekre

Kütyü Magazin - 2017. május 25.

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó Mophie bemutatta a Juice Pack sorozat Samsung csúcskészülékekhez gyártott modelljeit.

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó Mophie bemutatta legújabb, vezeték nélküli töltőmegoldásokat is támogató Juice Pack termékeit Samsung Galaxy S8 és Samsung Galaxy S8+ készülékekhez.

Mindkét modell támogatja a charge force technológiát, amely mágneses illesztést tesz lehetővé a mophie összes charge force kompatiblis kiegészítőjével, ami minden eddiginél egyszerűbbé teszi a vezeték nélküli akkumulátortöltést legyünk akár otthon, az irodában, vagy éppen mozgásban.

A Juice Pack Galaxy S8 2,950mAh teljesítményű újratölthető akkumulátort tartalmaz, amely több mint 33 órányi beszélgetési időt biztosít, míg a Juice Pack Galaxy S8+ készülékben található akkumulátor 3,300mAh-es teljesítményével, több mint 39 óra beszélgetési időt tesz lehetővé a felhasználóknak.

Mindkét termék tartalmazza a Mophie márkára jellemző gumírozott belső rögzítőpontokat, a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületeket, az előrenéző hangszóró portokat, és a LED-es töltöttségi szint kijelzőt.

A Mophie Juice Pack tokok Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8+készülékekhez megvásárolhatók a mophie.com weboldalon.

Vissza