Rekeszizmos edzésprogram novemberben a Telekom TV-n

Kütyü Magazin - 2017. november 6.

2017. október 31. és december 01. között minden digitális Telekom TV előfizetőnek bónusz csatornaként elérhetővé teszik az Comedy Central-t*. 

A csatorna kifogyhatatlan humorforrás a szitkomok kedvelőinek, akik többek között az Agymenők, a Férjek gyöngye, a Dokik, vagy a Modern család között válogathatnak, de az animációs sorozatok rajongói is elmerülhetnek a Family Guy, vagy a South Park poénjaiban. A hazai gyártású Tömény történelemmel pedig ismert emberek mámoros állapotban elregélt és kiváló színészek által eljátszott meséin keresztül ismerkedhetünk meg a magyar történelem eseményeivel.

A Telekom TV alapcsomagjának részeként  minden előfizető korlátlanul élvezheti az októberben indult új, magyar nyelvű humorcsatornát, a Comedy Central Family-t. A csatornán az örök klasszikusok és premier vígjátékok egyaránt szerepelnek, így a már ismert sorozatok mellett mint az Így jártam anyátokkal, a Melissa és Joey, a Kertvárosba száműzve, vagy az Anyám borogass mellett új, országos premiereket is bemutat majd, így műsorra kerül a Hallatlan (Speechless), illetve a Baby Daddy új évadai is, és ne feledkezzünk meg a Simon macskája (Simon’s Cat) animációs sorozat új részeiről sem.

__________

* 2017. október 31-én 12 óra és 2017. december 01-én 12 óra között a Comedy Central Bónusz csatornaként érhető el a lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetők számára, a 7-es csatornahelyen, valamint számukra a TV GO-n is, a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével. 

Vissza