A Sanatmetal Kft. országos gyermekrajz-pályázatot hirdet

Kütyü Magazin - 2017. december 1.

„Még sokáig együtt!” címmel országos rajzpályázatot hirdet alsó tagozatosok számára az egri Sanatmetal Kft., a WIWE mobil EKG gyártója. 

A szívdiagnosztikai eszköz „dínós” TV és online spotjának központi üzenete a család, szeretet, gondoskodás, hosszú távú biztonság - ezen témakörökben várják december 5-20 között az ifjú művészek alkotásait, jelentős nyereményekkel.

Az egri Sanatmetal Kft. november 15-én indította a rajzpályázat alapjául szolgáló TV és online kampányát szívdiagnosztikai okos-eszközének népszerűsítésére. A stroke és a hirtelen szívmegállás kockázatának szűrésére szolgáló WIWE mobil EKG elsődleges célja a megelőzés és egészségmegőrzés, hogy szeretteink egészségéről hosszú távon gondoskodhassunk. Ennek jegyében a kampány főszereplője, a kicsi dínó, korosodó apukájának a WIWE-ot ajánlja, amikor a papa a szívére panaszkodik.

A pályázatot alsó tagozatos tanulók számára hirdetik december 5-20 között, melyre osztályonként egy-egy rajzot várnak. A pályázat feltételeiről és részleteiről a WIWE honlapján tájékozódhatnak, illetve a WIWE Hungary Facebook oldalán is nyomon követhetik a pályázat állását. Sőt, Facebookon közönségszavazattal is kiválaszthatnak egy egyéni alkotást a szakmai zsűri döntései mellett. A fődíj 50.000 Ft a nyertes osztály számára, illetve a tanári kar egy WIWE készüléket kap ajándékba, hogy rendszeresen ellenőrizhessék szívük egészségét. Az eredményhirdetésre 2018. január 15-én kerül sor.

A WIWE TV/online spotja, melynek alapján a pályázatokat várják, itt tekinthető meg:

Vissza