Tenyérméretű projektort dob piacra a Sony

Kütyü Magazin - 2018. március 19.

A Sony bejelentette, hogy az MP-CD1 mobil projektor idén tavasztól lesz kapható Európában. A tenyér méretű, könnyen hordozható MP-CD1 akár 120”-os kép kivetítésére képes kb. 3,5 m-es távolságból. Ez a mindössze 280 g tömegű sokoldalú, többfunkciós, szinte tökéletesen zajmentes projektor bármilyen felületet képes azonnal széles vetítővászonná alakítani, így tökéletes eszköz üzleti prezentációk, játékok, szabadtéri rendezvények vagy családi házimozi vetítésére.

A projektor nagy fényerejű kivetítője DLP IntelliBright technológiára épül, amely fejlett képfeldolgozó algoritmusoknak köszönhetően az akkumulátor élettartamának csökkenése nélkül képes növelni a fényerőt.

A projektor különleges kialakítása révén a nagy fényerő mellett is minimális a hőképződés. A tenyérnyi méretű készülék az iF 2018 formatervezési díjat is elnyerte. A 105 lumen ANSI besorolással és 5000 mAh beépített akkumulátorral rendelkező projektor folyamatosan tiszta és erőteljes képet vetít, akár két órán keresztül. Az üzemidő az akkumulátor szabványos USB-C porton keresztül, akár működés közben történő töltésével egyszerűen meghosszabbítható, tehát nincs szükség egyedi AC adapterre, amely gyakran nincs kéznél, amikor szükség volna rá. Kültéri használat esetén az MP-CD1 telepe hordozható töltőről is egyszerűen tölthető.

A bekapcsolási idő mindössze 5 másodperc, és a projektor HDMI kapcsolat segítségével egyszerűen összekapcsolható más készülékekkel, így többféle forrásból, PC-ről vagy akár PlayStation-ről is másodpercek alatt megoszthatóvá válik a tárolt tartalom. Ezzel könnyen kiküszöbölhetők a fennakadások az üzleti tárgyalásokon. A külön megvásárolható HDMI hardverkulcs különféle eszközökkel, pl. okostelefonokkal és tabletekkel is vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, lehetővé téve a streamelt tartalmak megtekintését. A hardverkulcs áramellátása USB porton keresztül vetítés közben is üzemel.

A projektor automatikus trapézkorrekciós funkciója ferde szögben történő vetítés esetén is torzítás nélküli teljes méretű képet biztosít, a dinamikus képbeállítási funkció pedig optimális fényerőt és telítettséget állít be a vetített képekhez és videókhoz. A készülék alján lévő szabványos állványfoglalat megkönnyíti a vetítést bármely felületre – akár a mennyezetre is.

Az MP-CD1 projektor 2018 áprilisától érhető el Európában.

További termékinformációkért kérjük, látogasson el a https://www.sony.hu/electronics/kivetito/mp-cd1 weboldalra.

Műszaki adatok:

Vissza