Új PC Gaming hangszóró és LIGHTSYNC-kel kiegészített mechanikus billentyűzetet a Logitechtől

Kütyü Magazin - 2018. március 19.

Két új gaming terméket jelentett be a Logitech sajátmárkája a Logitech GA Logitech G560 PC az első, kifejezetten gaming célra gyártott hangrendszer, amely a Logitech G LIGHTSYNC technológiának köszönhetően a hanghatások mellett, a játékkal összehangoltan fényhatások megjelenítésére is képes.

A hangrendszer mellett a másik újdonsága Logitech G513 mechanikus gaming billentyűzet, amelyet szintén felszereltek a LIGHTSYNC RGB technológiával, emellett a billentyűzethez kétféle Romer-G mechanikus kapcsoló választható, valamint egy prémium csuklótámasz is elérhető. 

„A most bemutatott két termékkel fő célunk az volt, hogy megfelelő társakat biztosítsunk a világ egyik legkeresettebb gaming egerének, a G502-nek” – mondta Ujesh Desai, a Logitech Gaming alelnöke és vezérigazgatója. „ A LIGHTSYNC technológiával az RGB világítás minden előnyét ki tudjuk aknázni - intelligens megoldásunkkal a hang és az RGB fények a képernyőn futó játékkal összehangoltan jelentkeznek. Ha már birtokában vagy egy G502 egérnek, az új, LIGHTSYNC technológiával kiegészített G513 billentyűzettel és a G560 hangszórókkal összeállíthatod a tökéletes asztali gépet, hogy egy abszolút magával ragadó élményben lehessen részed.”

Magával ragadó PC Gaming hangszóró

A Logitech G első gaming hangszórója a legkisebb részleteket is kiemeli. 240 Watt maximális RMS teljesítmény, amely tökéletes zenehallgatáshoz és játékhoz, valamint 3D audióhoz egyaránt, köszönhetően a DTS:X Ultra 1.0-nak , mely lehetővé teszi játék közben a hanghatások irányának érzékelését. Az említett tulajdonságoknak köszönhetően a játék intenzívebb, valóságosabb és összességében szórakoztatóbbá válik.

A fejlett LIGHTSYNC technológiának köszönhetően a Logitech G560 a játékra reagálva a hanghatásokon túl élénk RGB fényhatások megjelenítésére is képes. A fények és animációs effektek testre szabhatóak, 4 megvilágított zóna és körülbelül 16,8 millió szín érhető el. Mindezek mellett, a Logitech G560 számos csatlakoztatási alternatívával rendelkezik, elérhető USB, 3.5 mm, valamint Bluetooth opció. Mindez a Logitech Easy-Switch technológiával kiegészítve lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást 4 csatlakoztatott eszköz között, legyen az PC, okostelefon, vagy tablet, így könnyedén hallgathatod kedvenc lejátszási listádat akár a telefonodról, akkor is, ha közben PC játékkal játszol. A fentieken túl a LIGHTSYNC technológia videós és zenei tartalmak fogyasztására is kiváló, így ezt az egyedi élményt nem csak játék közben élvezheted. 

 

LIGHTSYNC-kel kiegészített mechanikus billentyűzet

A Logitech G513 RGB világítással és LIGHTSYNC támogatással érkezik. A billentyűzet kétféle, exkluzív Romer-G mechanikus kapcsolóval is kérhető, a billentyűzethez, a Romer-G Tactile és a Romer-G Linear választható. A Tactile verzió lágy visszacsatolást biztosít azon játékosok számára, akik a közvetlen visszajelzést tartják fontosnak, a Linear változat pedig finomabb gombnyomást tesz lehetővé. Minden Romer-G billentyű gyors és halk működésű, mely a fényes háttérvilágítással kiegészülve egy megbízhatóbb és tartósabb, versenyképes termékké áll össze a hagyományos mechanikus billentyűzetekhez képest. A vezető versenytárs termékénél 1,5 mm távolságból a billentyűk 25 százalékkal gyorsabban reagálnak, melyhez alig 45g erő kifejtése szükséges a közel azonnali reakció érdekében. 

A Logitech G513 a repülőgép-iparban használt 5052-es, eloxált és csiszolt alumíniumborítást kapott, mely tartóssága mellett garantálja a vékony, prémium megjelenést. A termék része továbbá egy integrált USB passthrough port és egy opcionális csuklótámasz a tökéletes kényelem érdekében.

Árak és elérhetőség

A Logitech G560 PC Gaming hangszóró és a G513 Mechanikus Gaming Billentyűzet várhatóan 2018 áprilisától kezdődően lesz elérhető, 249 és 179 eurós ajánlott kiskereskedelmi árakon. A billentyűzet kétféle színben kapható majd: a világszerte elérhető Carbon színben, valamint ezüstben, mely csak bizonyos piacokon lesz elérhető, kizárólag a Romer-G Tactile változathoz. 

 

Vissza