Nyomtatás színesben? Az OKI nyomtatóira már vezeték nélkül is ráküldheted

Kütyü Magazin - 2018. május 23.

Az OKI Europe Ltd új szintre emelte napjaink irodai környezetének hatékonyságát azáltal, hogy vezeték nélküli csatlakozással látta el két legkeresettebb nagy felbontású színes A/4-es nyomtatóját, a C332dn és az MC363dn típusokat.

A megújult kompakt C332dnw és MC363dnw nyomtatóknak immár alapfunkciója a vezeték nélküli összeköttetés, aminek köszönhetően a magas minőségű cégen belüli nyomtatás még gyorsabbá és olcsóbbá válik, legyen szó akár A/6-os kiadványokról vagy 1,3 méter széles bannerekről. A vezeték nélküli nyomtatás beállítása nagyon könnyű, mivel ez a lehetőség a már eredetileg is fejlett csatlakoztathatóság még magasabb szintre emelésével jött létre. Így olyan innovatív LED-es eszközök láttak napvilágot, amelyek nagy segítségére lehetnek a kisebb vállalkozásoknak márkájuk népszerűsítésében, miközben a kiszervezés költségein egyre lejjebb és lejjebb faragnak.

Levelek, jelentések, ügyfeleknek szánt figyelemfelkető kiadványok – a C332dnw HD minőségű színes nyomtatóval bármit állítunk is elő, az garantáltan az íróasztal dísze lesz. Az MC363dnw modellhez hasonlóan a C332dnw is lehetővé teszi a mobil nyomtatást, így akár az okostelefonunkról vagy a tabletünkről is ráküldhetjük az anyagot. Természetesen tudja kezelni a Google Cloud Print 2.0-t, ahogy az Apple Inc AirPrintjét is.

A szupergyors MC363dnw modell ugyanakkor egy kiváló színes A4-es multifunkciós nyomtató is. Olyan innovatív funkciókkal van felszerelve, amelyek egyszerre segítenek időt és költségeket spórolni, valamint maximalizálni a hatékonyságot. A céges felhasználásra tervezett professzionális színes HD nyomtatás lehetősége ennél a típusnál kétoldalas nyomtatással, szkenneléssel, fénymásolással és faxolással egészül ki.

“Mindent megteszünk azért, hogy innovatív nyomdatechnológiánk erejével a lehető legmagasabb szintre emeljük vásárlóink eredményességét” – nyilatkozta Anna Emilia Dorrington, az OKI Europe Ltd Senior Termékmenedzsere. “A vezeték nélküli csatlakozás ma már egy fontos szempontja az irodai környezet kialakításának a dinamikusan fejlődő vállalkozások esetében. Pontosan ezért döntöttünk úgy, hogy ezzel a funkcióval bővítjük tovább ezt a két igen sokoldalú és népszerű nyomtatónkat.”

További információért látogasson el a www.oki.com/hu/ weboldalra.

Vissza