Magyarországon is bemutatkoztak az LG legújabb okostelefonjai

Kütyü Magazin - 2018. május 30.

Az LG Electronics (LG) Magyarországon is bemutatta 2018-as okostelefon-portfólióját a közép-kelet-európai régió vezető újságíróinak. A vendégek első kézből ismerkedhettek meg az LG G7ThinQ felsőkategóriás okostelefonnal, az új K sorozat készülékeivel és a prémium funkciókat középkategóriás áron kínáló LG Q7 modellel. Az eseményre mindössze 48 órával azután került sor, hogy a vállalat globálisan bejelentette a LG Q7 okostelefon érkezését.

Hat ország (Bulgária, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovénia) közel 60 újságírójának részvételével zajlott le az LG Magyarország mobilüzletágának első regionális bemutatója Etyeken, a Korda Filmstúdiókban. 

“Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon rendezhettük meg az LG mobilüzletágának első regionális termékbemutatóját. Az eseményre meghívott vendégek első kézből ismerkedhettek meg az LG 2018-as mobilportfóliójának legfontosabb készülékeivel, a G7ThinQ és a Q7 okostelefonokkal, valamint a K széria legújabb tagjaival, a K9 és K11 modellekkel. A nemzetközi esemény is azt bizonyítja, hogy a 12 piacot összefogó régió stratégiai fontosságú az LG mobilüzletága számára.  Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mindössze két nappal a globális bejelentés után mutathattuk meg az újságíróknak a Q7 készülékünket” — mondta Kacsó Dániel, az LG mobilüzletágának regionális marketingvezetője. 

A LG G7ThinQ már Magyarországon is előrendelhető. Az új csúcskészülék a Q7 és K9 okostelefonokhoz hasonlóan június elejétől lesz kapható hazánkban, míg az LG K11 értékesítése június végén kezdődik meg.

Kulcsszavak: okostelefon, LG
Vissza